Una din cea mai mare gamă de pompe din Moldova

Suntem în serviciul clienților deja de 15 ani. De-a lungul timpului, Compania noastră s-a ciocnit cu numeroase provocări inginerești. Experiența acumulată în domeniul respectiv este aplicată solicitanților noștri pentru dobândirea  și transportarea apei potabile.

Servicii de forare a sondelor arteziene

Forarea sondelor arteziene pe tot teritoriul Republicii Moldova, soluții pentru cele mai dificile și aproape imposibile cereri. Dobîndirea sursei de apă. Deținem utilaj de forare, sape de foraj și instrument de foraj.

Demontarea, instalarea și conectarea sistemelor de pompare

Demontarea, montarea și conectarea pompelor submersibile, a pompelor de suprapresiune și a stațiilor de pompare pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Lucrări la cheie cu utilaje și personal calificat.

Servicii automatizare

Efectuăm servicii de automatizare a sistemelor de pompare. Dirijare la distanță, automatizarea proceselor, sisteme GSM, sisteme RADIO.

Servicii locatiune generatoare de curent

Servicii de locațiune a generatoarelor de curent de la 25kW și pîna la 200kW. Garantăm funcționalitate și livrare în termeni.

Servicii macara/transport

Prestăm servicii la cel mai înalt nivel la timp și calitativ. Muncitori calificați, cu abilități de lucru în echipă, operatori eficienți la manipularea echipamentelor grele.

Despre noi

Suntem în serviciul clienților deja de 15 ani.De-a lungul timpului, Compania noastră s-a ciocnit cu numeroase provocări inginerești. Experiența acumulată în domeniul respectiv este aplicată solicitanților noștri pentru dobândirea  și transportarea apei potabile.
Mai multe despre noi

Garanție

Oferim o garanție pentru toate lucrările efectuate și pentru toate produsele noastre.

Servicii la cheie

Efectuăm un ciclu complet de lucrări, de la livrare și instalare până la lansarea sistemelor.

Soluții dobândire apa

Experții noștri vă vor sfătui și alege soluția cea mai optimă.

Recenzii

Ne facem munca în mod responsabil și suntem întotdeauna fericiți când clienții noștri ne lasă feedback-ul despre noi.

Adrian Orlov

Anenii Noi

Datorită pompei dvs., am ocazia să aduc confort în viața mea și, în calitate de locuitor al unui mic sat unde nu există canalizare, sunt foarte mulțumit de achiziție. Acum, ca și locuitorii orașului, am o toaletă, o chiuvetă cu apă curentă și o fosă septică, iar această pompă pompează canalizarea. Nu au existat eșecuri în munca lui până acum.

Svetlana Babici

s. Copanca

Buna ziua. Încântare deplină. Doriți să economisiți bani, timp și să vă economisiți nervii. Atunci contactați această echipă. Profesionisti, raspundeti prompt si mergeti la solicitare. Ele lucrează rapid și eficient. Conform fotografiei și video, acestea sunt determinate cu consumabilele necesare. Ei vă vor sfătui și vă vor ajuta să decideți.

Vasilie Ungureanu

Chișinău

Mi s-a sugerat numărul de telefon al acestei companii de către prieteni buni. Și-au folosit serviciile de multe ori și au fost întotdeauna mulțumiți. Eu însumi m-am convins de asta. Totul este de înaltă calitate și foarte rapid! Mobil, modern. Profesioniștii înțeleg totul perfect.

>