Panouri de protectie PILOT

PILOT este un dispozitiv electronic pentru controlul motoarelor monofazate și trifazate (pompe) care asigură protecție împotriva:
Supratensiuni, pierderi de fază, număr excesiv de porniri
Ecranul LCD retroiluminat afișează curentul de funcționare, iar PILOT oprește pompa dacă se depășește valoarea maximă stabilită de utilizator. Numărul maxim de porniri ale pompei este, de asemenea, selectabil de către utilizator, iar PILOT va opri funcționarea pompei dacă această valoare este depășită.
Funcționare uscată
PILOT oferă un afișaj al valorii factorului de putere (P.F. sau cosø) și permite utilizatorului să seteze o valoare minimă de prag pentru funcționarea normală. PILOT va opri pompa sub această valoare pentru a proteja împotriva funcționării în gol.
PILOT va face până la 5 încercări de repornire automată după o stare de alarmă, la intervale de timp stabilite de utilizator. PILOT stochează în memorie numărul de porniri ale pompei și numărul total de ore de funcționare. Istoricul alarmelor este, de asemenea, stocat pentru a ajuta la întreținere.
Corpul este construit în întregime din aluminiu, ceea ce face ca PILOT să fie extrem de solid și ușor de răcit. Protecția IP55 face posibilă instalarea PILOT chiar și în medii umede și prăfuite.